Taets van Amerongen
Logo Logo

De Taets van Amerongen prima bereikbaar

Het nieubouwproject De Taets van Amerongen ligt in het centrum van Renswoude, aan de Taets van Amerongenweg, Van Arckelweg en Vendelier. Het is mooi centraal gelegen in het dorp, dat weer centraal in Nederland ligt. Vanuit hier ben je snel bij de uitvalswegen en daarmee vlot op de plaats van jouw bestemming.

Met de auto of het ov

Parkeren in De Taets van Amerongen is nooit een probleem: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Stap ’s ochtends in je auto en rijd via de Dorpsstraat (de provinciale weg N224) richting de A30 of de A12. Binnen 40 minuten sta je in het centrum van Utrecht, in nog geen 35 minuten in Arnhem en in 12 minuten ben je al in het centrum van Veenendaal. Ook de bus is een prima optie: Renswoude kent een busstation waar je de streekbus richting Amersfoort kunt nemen. Bekijk onderstaande kaart eens en zie waar de bushaltes in de buurt zich bevinden. Binnen een kwartiertje op de fiets, sta je ook op treinstation De Klomp in Veenendaal. Vanaf daar pak je makkelijk de intercity richting Nijmegen of Den Helder. 

Met de fiets

De prachtige bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek geschikt om met de fiets te verkennen. Kies een van de vele fietsroutes, bijvoorbeeld die langs Kasteel Renswoude. Maar natuurlijk is de fiets ook een perfect vervoersmiddel voor woon-werkverkeer: vanuit Taets van Amerongen fiets je in nog geen 15 minuten naar Scherpenzeel of sta je in 25 minuten midden in Veenendaal.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?