Taets van Amerongen
Logo Logo

Voorzieningen De Taets van Amerongen

Woon je in het nieuwbouwplan De Taets van Amerongen dan woon je letterlijk naast alle voorzieningen. Denk aan de kerk aan het einde van de straat en de basisschool aan het andere einde. Met het dorpsplein met winkels om de hoek, het gezondheidscentrum naast jouw nieuwe woning, en het groene park van Kasteel Renswoude vlakbij. In De Taets van Amerongen ben je van alle gemakken voorzien.

Onderwijs

Renswoude kent 2 protestants-christelijke basisscholen. De Stifhorst ligt achter de Taets van Amerongenweg en De Borgwal aan de andere kant van de Dorpsstraat. Daarnaast kent het dorp verschillende kinderopvangmogelijkheden. Middelbare scholieren wijken uit naar Veenendaal of Ede.

Winkels en zorg

Op loopafstand van De Taets van Amerongen vind je een supermarkt en diverse dorpswinkels in het dorpshart. Dicht bij je nieuwe woning vind je het gezondheidscentrum, waar huisartsen en een apotheek gevestigd zijn.

Sport en spel

Renswoude kent een rijk verenigingsleven. Wil je op gymnastiek, tennis, voetbal of badminton? Of ben je juist erg muzikaal of Oranjegezind? Voor iedereen is er hier de meest geschikte vereniging te vinden.

Natuur en cultuur

Renswoude ligt in de Gelderse Vallei, naast de Utrechtse Heuvelrug en de Grebbelinie. Loop te midden van deze prachtige natuur eens over een van de Klompenpaden of bekijk de verdedigingswerken van de Hollandse Waterlinie. Maar eigenlijk hoef je voor historie het dorp niet uit: bezoek Kasteel Renswoude of aanschouw de monumentale Koepelkerk. Wist je dat deze kerk ontworpen is door dezelfde architect als die van Paleis Noordeinde?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.