Taets van Amerongen
Logo Logo

Ontmoet je buren

Facebook is een fijne plek om met elkaar te praten en elkaar te ontmoeten. Soms is het fijn om dit in besloten kring te doen. Maak, als koper van een nieuwbouwwoning, samen met je buren een besloten groep aan op Facebook en leer elkaar beter kennen.

Lees verder

Onmisbare stylingtips

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Wanneer je het koopcontract van jouw nieuwe woning hebt ondertekend, is het tijd voor het uitzoeken van jouw droomkeuken! We geven je een aantal tips.

Lees verder

De Flexa kleur van het jaar 2019 is bekend: Spiced Honey. Wat vind jij van deze kleur verf?

Lees verder

Misschien heb je het al meegekregen in het nieuws: Nederland moet in 2050 gasloos zijn. De Taets van Amerongen wordt zonder gasaansluiting gebouwd. Dat betekent ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de meest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

Lees verder

De Taets van Amerongen in Renswoude is in verkoop gegaan met een extra service voor kopers. Namelijk digitaal ondertekenen. En met succes!

Lees verder

Bij de herinrichting van de Taets van Amerongenweg worden er drie nieuwe hofjes gerealiseerd. Deze drie nieuwe hofjes krijgen ieder een eigen straatnaam. Tot 1 augustus 2018 konden inwoners van Renswoude meedenken over de naamgeving van deze hofjes. Er zijn 34 leuke, passende en creatieve inzendingen ontvangen.

Lees verder

De kop is er af! De eerste woning in het nieuwbouwproject De Taets van Amerongen middenin het dorpshart van Renswoude is verkocht.

Lees verder

De nul-op-de-meter-woning is een huis dat zijn eigen energie opwekt! Klinkt futuristisch, maar is absoluut al realiteit. Door middel van isolatie, zonnepanelen en diverse warmte-terugwin-installaties kun je hier volledig onafhankelijk van brandstoffen zoals gas wonen. Beter voor het milieu én voor je portemonnee, want met bewust gebruik kun je het voor elkaar krijgen om een energierekening van € 0,- te krijgen! We zetten het even voor je op een rij.

Lees verder

De inschrijving van de 18 koopwoningen in De Taets van Amerongen is 13 augustus gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 14 augustus plaats gevonden. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte. Heb je ook interesse? Er zijn nog bouwnummers vrij!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?